HomeFeaturedFocusPrimele informatii tehnice pentru Honor X10

Primele informatii tehnice pentru Honor X10

Honor X10

Se pare că Huawei lucrează deja la Honor X10, pentru că terminalul a apărut destul de brusc în atenția opiniei publice. A trecut atât pe la TENAA, cât și pe la MIIT pentru diferite certificări. Așa că a lăsat urme destul de adânci pe unde a trecut, așa că putem să închegăm o configurație destul de completă.

Ca o scurtă paranteză, Honor X10 va fi urmașul lui Honor 9X. Însă posibilitatea de confuzie cu Redmi 10X, terminalul celor de la Xiaomi, a condus la o ușoară schimbare de denumire.

Vedem un terminal cu specificații peste medie, cu un aspect modern și despre care se spune vă va veni cu un preț atractiv. Zvonurile spun că Honor X10 va costa aproximativ 130 de euro (preț valabil pentru China). Chiar și cu taxele pentru Uniunea Europeană, prețul pare avantajos.

Terminalul va fi construit în jurul unui display IPS LCD de 6,63 inchi și rezoluție 2400 x 1080 inchi. Fotografiile ne arată un orificiu pentru camera foto frontală. Cititorul de amprentă digitală va fi plasat lateral, pentru că nu este vizibil pe spate, iar ecranul este LCD.

Chipset-ul lui Honor X10 va fi un Kirin 820G care va asigura suportul pentru rețelele 5G. Acumulatorul va avea o capacitatea de 4200 mAh și va putea fi încărcat rapid cu până la 22,5W.

Pe spate se distinge un sistem de patru camere foto, despre care nu se cunosc încă detalii.

Nici despre o posibilă dată de apariție oficială nu se cunosc încă detalii. Probabil că pe măsură ce acest moment se va apropia, telefonul va mai ajunge în atenția opiniei publice ca subiect ar diferitelor leak-uri.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep