HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 10 Youth a fost prezentat oficial

Xiaomi Mi 10 Youth a fost prezentat oficial

Xiaomi Mi 10 Youth

Cel mai recent terminal al companiei chineze, Xiaomi Mi 10 Youth, tocmai a fost anunțat oficial. Este un nou telefon care aduce conectivitatea 5G și vine la prețuri foarte atractive. Un terminal din acea categorie premium mid-range pe care am tot pomenit-o în ultima vreme. Un telefon care are și alte argumente de partea sa, prin care ar putea să cucerească destul de mulți fani.

Telefonul este construit în jurul unui display AMOLED de 6,57 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Acesta integrează și cititorul de amprentă digitală. În plus, propune o rată de refresh de 90 Hz (180 Hz touch sampling rate). Ecranul are un notch în formă de picătură în partea de sus, în care se găsește o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Pe spate, Xiaomi Mi 10 Youth vine cu un sistem de patru camere foto. Senzorul principal de 48 megapixeli este însoțit de un telephoto de tip periscop de 8 megapixeli. O premieră pentru Xiaomi. Acesta este capabil de un zoom optic 5x. Ceilalți doi senzori foto sunt un ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor dedicat macro cu rezoluție de 2 megapixeli.

Chipset-ul Qualcomm Snapdragon 765G oferă suport pentru rețelele 5G. Vine în patru variante de memorie, care oferă alternative pentru fiecare buzunar. Prima are 6 GB de RAM și 64 GB de memorie internă. Cea de-a doua păstrează RAM-ul, dar urcă capacitatea internă de stocare la 128 GB. Urmează o variantă cu 8 GB de RAM și aceeași memorie internă de 128 GB. În fine, varianta de top vine cu 8 GB de RAM și memorie internă de 156 GB.

Prețurile pentru Xiaomi Mi 10 Youth variază între aproximativ 300 dolari și 400 dolari, în funcție de versiunea de memorie. Prețurile sunt valabile pentru piața din China, însă chiar și așa, ele sunt foarte atractive.

Un acumulator de 4160 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă de 22,5W și un Android 10 cu MIUI 11 peste el completează lista cu detalii tehnice pentru acest smartphone. Oficialii Xiaomi au promis chiar și un update ulterior la nou anunțatul MIUI 12.

Terminalul va fi disponibil in cinci versiuni de culoare: Blue, White, Black, Green și Orange/Peach. Este deja subiectul unei campanii de pre-înscriere, cu vânzare efectivă pe 4 mai. Probabil că își va face loc și înspre Europa, chiar și pe canale oficiale.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep