HomeMobileAndroidSa fie acesta LG Velvet?

Sa fie acesta LG Velvet?

Avem niște imagini cu viitorul smartphone Velvet al LG.
Avem niște imagini cu viitorul smartphone Velvet al LG.

LG Velvet este un smartphone despre care am auzit mai multe zvonuri în ultimele zile și este prima dată când vedem și niște imagini (concept/fake?) cu el, via UniverseIce. LG Velvet apare în cinci variante de culoare, cu display curbat pe toate marginile și camera selfie ascună într-o gaură din display.

Din păcate, în afara acestor imagini nu avem încă niciun detaliu legat de configurația hardware. Știm că Velvet o să fie primul smartphone din noua generație a LG, care o să propună un nou design (nu îi dau seama cât de nou este în condițiile în care seamănă foarte tare cu seria S de la Samsung, lipsindu-i însă proeminența de pe spate).

Gama de culori e foarte interesantă, toate modelele având o carcasă în degrade, ce arată foarte bine. Se văd foarte bine marginile curbate.

Numele ”velvet” (dantelă, în traducere liberă) ar trebui să ne ducă cu gândul la ceva delicat, elegant, special. Acestea ar trebui să fie și caracteristicile noului smartphone LG.

Rămâne să vedem ce o să mai aflăm despre Velvet și dacă imaginile pe care le avem acum sunt și cele reale. Smartphone-ul nu arată rău și aare avatajul că are carcasa mai subțire datorită lipsei proeminenței (clasice să ii zicem) pentru sistemul de camere foto.

De multă vreme nu am mai văzut un astfel de design curbat la LG.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep