HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A51 5G pus in vanzare

Samsung Galaxy A51 5G pus in vanzare

Samsung Galaxy A51 5G

Chiar dacă deocamcată este disponibil doar în țara natală, evenimentul merită câteva clipe de atenție. Asta pentru că Samsung Galaxy A51 5G vine cu câteva diferențe față de versiunea standard. În plus, avem astfel ocazia să vedem și un preț pentru acest terminal. Însă echivalentul a 430 de euro, valabil în Coreea de Sud, parcă mi se pare un preț mai mare decât mă așteptam. Cred căs-ar putea găsi alternative mai atractive în segmentul mid-range cu conectivitate 5G, la același preț.

Samsung Galaxy A51 5G vine echipat cu un chipset Exynos 980, care asigură conectivitatea 5G. Crește și cantitatea de memorie RAM, la 6 GB. Probabil că s-a simțit nevoia acestui upgrade care nu va supăra pe nimeni. În fine, față de versiunea standard a crescut și capacitatea acumulatorului. Acum acesta este de 4500 mAh și oferă suport pentru încărcarea de 15W.

Restul specificațiilor rămân ca la versiunea standard de Galaxy A51. Adică un display Super AMOLED de 6,5 inchi și rezoluție 2400 x 1080 pixeli (aspect 20:9), care integrează cititorul de amprentă digitală. Plus un orificiu pentru o cameră foto frontală de 32 de megapixeli.

Pe spate se găsește același sistem foto cu patru camere. Senzorul principal are 48 de megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 12 megapixeli, un senzor de adâncime de 5 megapixeli și unul dedicat macro, tot de 5 megapixeli.

Pe măsură ce enumăr specificațiile lui Samsung Galaxy A51 5G, îmi dau seama că prețul nu este tocmai rău. Așa că chiar aștept să îl văd și pe piața din România.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep