HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Note 10 Lite a fost anuntat oficial

Xiaomi Mi Note 10 Lite a fost anuntat oficial

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Compania chineză tocmai a prezentat oficial un mid-range atractiv, care vine cu prețuri avantajoase. Singurul minus care ar putea să îi fie imputat lui Xiaomi Mi Note 10 Lite pentru banii pe care îi pretinde este lipsa suportului pentru rețelele 5G. În rest, pare să aibă multe de oferit pentru un preț de aproximativ 349 euro (valabil pentru Europa). Atât costă varianta cu 6 GB de RAM și stocare de 64 GB.

Mai este disponibilă o versiune cu memorie RAM tot de 6 GB și cu capacitate internă de stocare de 128 GB, care are un preț de 399 euro.

Chipset-ul care nu oferă suport pentru rețelele 5G este un Qualcomm Snapdragon 730G. Se ascunde în spatele unui ecran AMOLED de 6,47 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli, aspect 19,5:9). Acesta are un notch discret în formă de picătură, care găzduiește o cameră foto frontală de 16 megapixeli. Sub ecran este integrat cititorul de amprentă digitală. De remarcat și marginile laterale curbate ale ecranului.

Pe partea din spate, Xiaomi Mi Note 10 Lite vine cu un sistem de patru camere foto. Senzorul principal este de 64 megapixeli (Sony IMX686). Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Cel de-al patrulea senzor este unul dedicat macro, cu rezoluție de 2 megapixeli.

Un acumulator cu o capacitate de 5260 mAh care se poate încărca rapid până la 30W completează lista cu specificații tehnice. Aici ar mai putea fi adăugat Android-ul 10 cu interfața MIUI 11 peste el.

Xiaomi Mi Note 10 Lite va deveni disponibil undeva la mijlocul lunii mai, în versiuni de culoare Midnight Black, Glacier White sau Nebula Purple.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep