HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A71 5G isi face debutul oficial

Samsung Galaxy A71 5G isi face debutul oficial

Samsung Galaxy A71 5G

Unul dintre cele mai ofertante telefoane 5G din portofoliul Samsung și-a făcut debutul oficial după o lungă perioadă în care a stat în atenția opiniei publice pasionate de piața de smartphone la nivel de zvonuri și speculații. Samsung Galaxy A71 5G, căci despre el este vorba, vine să se plaseze într-o zonă de preț ceva mai mică decât a vârfurilor de gamă, acolo unde competitorii aveau deja soluții pentru doritori. În plus, seria Galaxy A a avut mereu cifre bune de vânzări, așa că și acest model are ceva șanse de succes. Evident, și cu ajutorul operatorilor de telefonie mobilă.

Samsung Galaxy A71 5G nu este un terminal tocmai nou. Este practic versiunea 5G a unui telefon deja existent pe piață, care va trece de la chipsetul Qualcomm Snapdragon 730 la versiunea Snapdragon 765G, tocmai pentru a acoperi și conectivitatea 5G.

În rest avem aceleași specificații tehnice. Adică același display Super AMOLED de 6,7 inchi și rezoluție 2400 x 1080 pixeli (aspect 20:9), perforat de un orificiu discret, plasat central, pentru o cameră foto frontală de 32 megapixeli. Ecranul integrează și cititorul de amprentă digitală.

Pe spate se găsește un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 64 megapixeli. Acesta este ajutat de o cameră ultra-wide de 12 megapixeli și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Cel de-al patrulea senzor este unul dedicat macro, cu rezoluție tot de 5 megapixeli.

Capacitatea internă de stocare a lui Samsung Galaxy A71 5G este de 128 GB și poate fi extinsă prin microSD. Există două versiuni în funcție de memoria RAM, cu 6 GB sau cu 8 GB.

Un acumulator cu o capacitate de 4500 mAh, care se poate încărca cu până la 25W și un Android 10 cu OneUI 2.0 peste el, completează lista cu specificații tehnice. O configurație destul de ofertantă pentru utilizatorii de Android ușor peste medie, dar nu foarte hard, care se vinde cu aproximativ 600 dolari în Statele Unite. Aș prefera să aștept prețul valabil pentru Europa, chiar pentru România, înainte să mă pronunț. Oricum, așa cum spuneam, pachetele în care va fi vândut cu serviciile operatorilor în vor ajuta mult.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep