HomeFeaturedFocusSpecificatii tehnice complete pentru OnePlus 8 Pro

Specificatii tehnice complete pentru OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro

Deși mai sunt cinci zile până la evenimentul oficial de lansare a lui OnePlus 8 Pro, care are și o versiune standard (ceva mai puțin interesantă), ambele telefoane au fost listate oficial pe un site al unui magazin online din Slovacia (între timp paginile au fost șterse). Nu numai că avem specificațiile tehnice complete pentru ambele telefoane, dar avem și prețurile lor, valabile în Europa. Modelul Pro, căci asupra lui o să ne oprim, va merge până la 1020 euro (versiunea 12GB/256GB). Varianta cu 8GB/128GB va avea un preț de 930 euro. Ceva mai accesibil va fi modelul standard, care începe de la 729 euro.

Revenind la OnePlus 8 Pro, acesta va fi construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 865, în cele două combinații de memorie enumerate mai sus. Ecranul va fi un Fluid AMOLED de 6,78 inchi, cun rezoluție QHD+ (3168 x 1440 pixeli, aspect 19,8:9). Are marginile laterale curbate, integrează cititorul de amprentă digitală și este prevăzut cu un orificiu discret pentru camera foto frontală de 16 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal Sony IMX689 de 48 megapixeli ajutat de un al doilea senzor de 48 megapixeli, ultra-wide de această dată, model Sony IMX586. Al treilea senzor este un telephoto de 8 megapixeli (zoom optic 3x), iar cel de-al patrulea, de 5 megapixeli, pare a fi de adâncime.

OnePlus 8 Pro vine cu o certificare IP68. Acumulatorul său va avea o capacitate de 4510 mAh. Se poate încărca rapid cu 30W, viteză de încărcare ce se păstrează și wireless. Este capabil și de reverse charging de 3W.

OnePlus 8 Pro este un terminal capabil să se bată cu vârfurile de gamă ale numelor mari. Și tehnic, și ca nivel de preț. Rămâne de văzut cum va performa el real-life.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep