HomeMobileAndroidUn nou update de firmware aduce imbunatatiri pentru Camera si stabilitate pentru...

Un nou update de firmware aduce imbunatatiri pentru Camera si stabilitate pentru Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro primește update-ul de firmware 10.1.0.114 (C432E8R4P1) ce aduce îmbunătățiri substanțiale legate de Camera, sunet și performanță.
Huawei P40 Pro primește update-ul de firmware 10.1.0.114 (C432E8R4P1) ce aduce îmbunătățiri substanțiale legate de Camera, sunet și performanță.

Azi dimineață am primit pe Huawei P40 Pro update-ul 10.1.0.114 (C432E8R4P1) ce aduce îmbunătățiri substanțiale legate de Camera, Always on Display, senzorul de amprentă. Update-ul e mărișor – are 822 MB – de aceea vă recomand să îl descărcați folosind o conexiune WiFi.

Totodată update-ul instalează și patch-urile de securitate Android pentru luna martie (pentru că suntem aproape de finalul lunii aprilie mă așteptam să vină patch-urile de aprilie, nu cele de martie).

Probabil că cea mai importantă schimbare este legată de Camera ce primește HUAWEI Golden Snap Camera prin care se pot înregistra secvențe video ce ulterior se pot edita pentru a extrage cea mai bună poză din ele. Ceva similar are și Samsung și Apple sub forma de moving picture.

Înregistrarea video este îmbunătățită, în special pentru filmarea de la distanță în lumină slabă. Observ că noul update aduce și un Sound Booster prin care telefonul poate fi transformat în microfon pentru a percepe mai bine zgomotele din jur.

Nu e rău, doar că mă așteptam să fie update-ul 10.1.0.122 (711 MB) ce aduce alt set de finisări pentru Camera și îmbunătățește oferta de teme pentru Always on Display, optimizează afișarea pe display și introduce opțiunea de colaborare multi screen cu Huawei Vision TVX65.

Probabil că la un moment dat o să vină și acesta.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep