HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S20 Ultra ajunge in sfarsit in topul DxOMark

Samsung Galaxy S20 Ultra ajunge in sfarsit in topul DxOMark

Samsung Galaxy S20 Ultra

După o perioadă destul de lungă de așteptări, Samsung Galaxy S20 Ultra a fost în sfârșit testat de către cei de la DxOMark. Chipurile, această așteptare a fost cauzată de numeroasele patch-uri pe care coreenii le-au dat pentru a îmbunătăți performanțele camerei și pentru a repara bug-urile. Nu au reușit să facă o treabă excepțională, pentru că scorul scos de Ultra a fost sub așteptări. Cel puțin sub așteptările mele.

Samsung Galaxy S20 Ultra a reușit un scor de 122 puncte. Ceea ce l-a plasat pe locul al șaselea al topului, la egalitate cu Honor V30 Pro. Asta în condițiile în care așteptam un telefon care să se bată cu Huawei P40 Pro pentru coroana de rege al acestui clasament. Scorul a fost generat de cele 132 puncte obținute pentru calitatea fotografiilor realizate și de către cele 102 pentru abilitățile video ale sistemului de camere.

Vă reamintesc că originea acestor așteptări a fost sistemul de camere de pe Samsung Galaxy S20 Ultra. Un sistem cu patru senzori. Unul principal de 108 megapixeli, unul telephoto de 48 megapixeli, un ultra-wide de 12 megapixeli și unul de tip 3D ToF (0.3 megapixeli).

Pe de-o parte, rezultatul obținut de Galaxy S20 Ultra poate demonstra că nu numărul de megapixeli ai unui senzor sau numărul de camere foto generează calitatea rezultatelor. Și că software-ul din spate este la fel de important.

Pe de altă parte, poate fi interpretat și într-o cheie diferită. Noi am avut un duel al abilităților foto Samsung Galaxy S20 Ultra versus Huawei P40 Pro, arbitrat și de alte două terminale (Huawei P30 Pro și Huawei Mate 30 Pro). Și cele două terminale au ieșit la egalitate în acceptul nostru. Așa că diferența din topul DxOMark este cu atât mai surprinzătoare. Desigur, în condițiile de izolare impuse de contextul actual, testul nostru poate fi considerat limitat, iar experiența lor în asemenea materiale comparative este imposibil de negat. Însă nu vi se pare că în ultima vreme testează foarte prompt și rapid terminalele Huawei, câteodată chiar înainte de apariția oficială, în timp ce Samsung-urile ajung tot mai greu în clasament?

Cred că cel mai obiectiv cu putință este să citiți materialul lor complet de testare pentru Samsung Galaxy S20 Ultra (în link-ul sursă). Și pe al nostru, aveți link-ul mai sus. Și să faceți o analiză proprie. Este o diferență chiar atât de mare între cele două telefoane?

via DxOMark

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep