HomeMobileAndroidVeste buna: aplicatia HERE WeGo de navigatie GPS ajunge in magazinul AppGallery...

Veste buna: aplicatia HERE WeGo de navigatie GPS ajunge in magazinul AppGallery al Huawei. Aflati cum se instaleaza!

Expansiunea AppGallery, ca alternativă Huawei la serviciile Google Play Store continuă și vedem că una dintre aplicațiile importante – soluția gratuită de navigare, HERE WeGo – este disponibilă acum în AppGallery. Pentru mine este o veste excelentă, HERE WeGo fiind aplicația de navigație pe care mă bazez exclusiv atunci când plec în concediu în afara țării.

Vineri am observat prezența HERE WeGo în AppGallery pe Huawei P40 Pro, aplicația oferindu-mi opțiunea de upgrade (o aveam deja instalată printr-o procedură pe care o să o detaliez în curând). Este un mare plus pentru cei ce încă sunt indeciși (sau poate chiar speriați) în decizia de a cumpăra un Huawei P40 Pro pentru excelenta sa combinația de hardware și Android, dar cu neajunsul lipsei Play Services.

Pe zi ce trece tot mai multe aplicații importante ajung în AppGallery și asta este un lucru deosebit de bun pentru ecosistemul Android: posibilitatea utilizatorilor de a alege ce le convine și a dezvoltatorilor de a ieși de sub monopolul Google.


Pentru mulți, HERE WeGo este o alternativă solidă la Google Maps.

Instalarea HERE WeGo din AppGallery ese extrem de simplă: deschideți AppGallery de pe smartphone-ul ostru Huawei, căutați după HERE WeGo și apoi apăsați butonul Install.

Simplu, eficient.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep