HomeFeaturedFocusVideo oficial: OZN-uri filmate de armata SUA?

Video oficial: OZN-uri filmate de armata SUA?

Armata SUA (mai exact Department of Defense) a publicat niște materiale video în care ne arată niște obiecte zburătoare neidentificate detectate de Blink-182.
Armata SUA (mai exact Department of Defense) a publicat niște materiale în care vedem OZN-uri filmate de piloții americani.

Armata SUA a făcut publice oficial niște înregistrări video realizate de Blink-182, în care vedem niște OZN-uri (obiecte zburătoare neidentificate) ce se mișcă extrem de repede, cu viteze și traiectorii care ar fi cam neprietenoase cu oamenii. Filmările de mai sus sunt deja în domeniul public de mai multă vreme, datorită lui Tom DeLonge, chitaristul Blink-182, pornit într-o misiune de a divulga oamenilor secretele deținute de diferite guverne.

Primul material, denumit FLIR, arată o filmare făcută în 2004 aproape de Mexic, unde vedem un obiect care pare să plutească deasupra apei. Atunci când avionul SUA s-a apropiat de el, a dispărut cu viteze supersonice:

Al doilea material (GOFAST) e făcut în 2014, în Virginia și ne prezintă un obiect mai mic, cu viteză extrem de mare, ce se mișcă deasupra apei:

Cel de-al treilea, deumit GIMBAL, e filmat în martie 2015 în Florida ne prezintă un obiect (sau un grup de obiecte) care se deplasează la viteze extrem de mare în condiții de vânt puternic (120 noduri).

Evident că aceste materiale au repornit discuțiile legate de OZN-uri și etxratereștri și mai ales faptul că anumite guverne (în special SUA) ar avea și alte materiale de acest gen, pe care nu le-au făcut încă publice. Totodată putem sesiza și tehnologia avansată a SUA, folosită în detecția și înregistrarea obiectelor neidentificate.

Voi ce credeți despre ele? De care parte a baricadei vă găsiți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep