HomeFeaturedFocusVivo V19 (versiunea globala) prezentat oficial

Vivo V19 (versiunea globala) prezentat oficial

Vivo V19

O versiune globală de Vivo V19, diferită de cea existentă în prezent pe piețele asiatice (care de fapt este un V17) a fost prezentată oficial. Este un smartphone destul de atractiv, cu specificații interesante, aspect modern și un preț care ar trebui să fie avantajos. Partea comercială încă nu a fost detaliată, așa că deocamdată avem doar supoziții.

Vivo V19 este construit în jurul unui display Super AMOLEDde 6,44 inchi și rezoluție fullHD+. Ecranul integrează cititorul de amprentă digitală și are un orificiu dublu pentru un sistem frontal dual camera. Acest tip de orificiu în display este o premieră pentru compania chineză.

În spatele ecranului ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 712 ajutat de o memorie RAM de 8 GB. La nivel de capacitate internă de stocare există două versiuni. Una cu 128 GB și una cu 256 GB.

Pe spate se găsește un sistem de patru camere foto, așezate în formă de L într-un modul rectangular. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cea de-a patra cameră foto este una dedicată macro și are o rezoluție tot de 2 megapixeli.

Sistemul dual camera frontal este compus dintr-un senzor principal de 32 megapixeli, ajutat de unul ultra-wide de 8 megapixeli. Fanii autoportretelor digitale vor fi în delir.

Un acumulator de 4500 mAh care se poate încărca cu până la 33W și un Android 1o cu interfața proprietară Vivo completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Așa cum spuneam, nu se știe încă prețul și când va fi disponibil Vivo V19.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep