HomeFeaturedFocusHonor X10 5G a fost prezentat oficial

Honor X10 5G a fost prezentat oficial

Honor X10 5G

Este primul smartphone 5G al acestui brand deținut de Huawei. Honor X10 5G  se poziționează clar pe acel segment al terminalelor premium mid-range. Adică partea de sus a categoriei de mijloc, unde găsim specificații suficient de performante, aspect elegant și, mai nou, suport pentru rețelele 5G, la prețuri suficient de accesibile. Oricum, mult mai atractive decât cele ale vârfurilor de gamă care, de ceva vreme, nu prea se mai îndepărtează de borna de 1000 de euro. Și, dacă o fac, o fac în sus, ceea ce nu este pe placul cumpărătorilor.

Revenind la terminalul nostru, acesta va avea un preț de vânzare de aproximativ 270 dolari, 310 dolari sau 340 dolari, în funcție de capacitățile de memorie. Prețuri valabile în China, bineînțeles. Însă chiar și așa, avem în față unul dintre cele mai accesibile terminale 5G.

Honor X10 5G este construit în jurul unui display IPS LCD de 6,63 inchi, cu rezoluție fullHD+. Acesta are o rată de refresh de 90 Hz și nu este deranjat de notch-uri sau orificii. Camera foto frontală, cu rezoluție de 16 megapixeli, este integrată într-un mecanism motorizat de tip pop-up.

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 40 megapixeli. Este un senzor de tip RYYB și este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de 2 megapixeli, dedicat macro.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Honor X10 5G se bazează pe un chipset Kirin 820 (care aduce și suportul pentru 5G). Cele trei variante de memorie sunt 6 GB RAM + 64 GB memorie internă, 6 GB RAM + 128 GB memorie internă și 8 GB RAM + 128 GB memorie internă.

Un acumulator de 4300 mAh care oferă suport pentru încărcarea rapidă de 22,5 W completează lista cu specificații tehnice. Sistemul de operare este un Android 10 cu interfața MagicUI 3.1.1 peste el. Aceasta aduce câteva funcții interesante pentru pasionații de gaming. Amintim aici GPU Turbo sau Kirin Gaming+ 2.0.

Terminalul este deja disponibil la precomandă în China. Livrările încep de săptămâna viitoare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep