HomeFeaturedFocusZTE Axon 11 SE trece pe la TENAA

ZTE Axon 11 SE trece pe la TENAA

ZTE Axon 11 SE

Asta înseamnă că terminalul este destul de aproape de momentul lansării oficiale. Și mai înseamnă că ZTE Axon 11 SE a lăsat în urma sa cu ocazia acestei certificării suficient de multe informații tehnice încât să avem o imagine destul de clară despre el. Certificarea TENAA, pentru cei care nu știu, se face în scopul vânzării pe piața din China, dar este valabilă și pentru alte țări asiatice. Instituția publică odată cu rezultatele și niște fotografii cu dispozitivele certificate, dar și detalii din configurațiile acestora.

Așadar, avem o imagine suficient de completă cu ZTE Axon 11 SE. Terminalul va fi construit în jurul chipset-ului MediaTek Dimensity 800. Asta ar presupune și suport pentru rețelele 5G. La nivel de memorii vom avea câteva combinații între memorii RAM de 6 sau de 8 GB și capacități interne de stocare de 64, 128 sau 256 GB.

La nivel fizic, domină ecranul LCD de 6,53 inchi, cu rezoluție fullHD+. Acesta are un orificiu pentru camera foto frontală de 16 megapixeli.

Pe spatele telefonului se poate distinge un modul pătrat, care integrează cele patru camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cea de-a patra cameră este una dedicată macro, tot de 2 megapixeli. Este o configurație foarte des întâlnită în acest segment de smartphone. Tot pe spate este plasat și cititorul de amprentă digitală.

Acumulatorul are o capacitate de 3900 mAh. Deocamdată nu se vorbește despre încărcarea rapidă. Sistemul de operare de pe ZTE Axon 11 SE este un Android 10, probabil cu interfața proprietară MiFavor UI peste el.

Așa cum spuneam, apariția în baza de date a TENNA precede de obicei momentul anunțului oficial. Așa că este o chestiune de zile până când acest smartphone își va face apariția.

via RootMyGalaxy

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep