HomeFeaturedFocusHuawei Y6p pare aproape de aparitia oficiala

Huawei Y6p pare aproape de aparitia oficiala

Huawei Y6p

O avalansă de zvonuri despre Huawei Y6p a pornit acum câteva zile și pare să nu se mai oprească. Ceea ce mă face să cred că terminalul este destul de aproape de momentul lansării oficiale. Este un smartphone al companiei coreene care va încerca să își cucerească publicul printr-un preț cât mai accesibil. Însă acest lucru se va reflecta și la nivel de specificații tehnice.

Huawei Y6p vine echipat cu un ecran IPS LCD de 6,3 inchi și rezoluție fullHD+. Acesta are un notch în formă de picătură, în care se găsește camera frontală. Cel mai probabil, aceasta va fi de 8 megapixeli. Pe spate, vom găsi un sistem de trei camere foto, destul de modest. Un senzor principal de 13 megapixeli va fi ajutat de unul de 5 megapixeli (ultra-wide) și de unul de 2 megapixeli (de adâncime). Tot pe spate avem și cititorul de amprentă digitală.

La interior, o combinație de chipset MediaTek Helio P22 cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB motorizează tot dispozitivul. Asta și cu ajutorul unui acumulator de 5000 mAh. Capacitatea este mare, însă nu există încărcare rapidă și conectorul este microUSB.

Sistemul de operare este Android 10, însă lipsesc serviciile Google. Ar trebui să devină obișnuință acest lucru. Huawei Mobile Services sunt prezente, iar compania chineză face eforturi să populeze magazinul de aplicații proprietar.

Huawei Y6p va fi însoțit în momentul apariției oficiale de modelul Y5p, care pare și mai modest, dar care probabil va fi ceva mai ieftin.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep