HomeFeaturedFocusHuawei Y8s a fost prezentat oficial

Huawei Y8s a fost prezentat oficial

Huawei Y8s

Nu este un terminal care să impresioneze prea mult prin specificații tehnice, însă are o mare calitate. Huawei Y8s vine cu Android 9 Pie și cu EMUI 9.1 peste el, dar și cu serviciile Google preinstalate. Chestie care mă face să mă gândesc că s-ar putea să nu îl prea vedem prin Europa. Însă speranța moare ultima, așa că haideți să îi acordăm câteva clipe de atenție.

Telefonul are un display IPS LCD de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli, aspect 19,5:9). Acesta are un notch destul de lat, care găzduiește un sistem dual camera frontal. Senzorul principal are 8 megapixeli și este ajutat de unul de adâncime de 2 megapixeli.

Pe partea din spate avem tot un sistem dual camera, însă de această dată cu un senzor principal de 48 megapixeli. Și acesta este ajutat de unul de adâncime de 2 megapixeli. Tot pe spate este plasat și cititorul de amprentă digitală.

Huawei Y8s

La interior Huawei Y8s se bazează pe un chipset Kirin 710 (octa-core până la 2,2 GHz). Este ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB. Și poate fi extinsă prin microSD.

Acumulatorul care ține în viață acest dispozitiv are o capacitate de 4000 mAh și se încarcă prin microUSB.

Deocamdată Huawei Y8s a fost listat în țări din zona arabă. Faptul că pare să vină cu serviciile Google preinstalate ar putea să fie o piedică în calea disponibilității sale și în Europa.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep