HomeFeaturedFocusIFA Berlin se tine doar cu accesul presei

IFA Berlin se tine doar cu accesul presei

IFA

Accesul publicului larg nu va fi permis la acest eveniment emblematic pentru IT&C-ul global. Însă vestea bună este că organizatorii au decis să țină evenimentul în forma sa fizică, permițând accesul reprezentanților presei. Această decizie este în concordanță cu regulile impuse de pandemia de coronavirus. Reguli care, în Germania, interzic până în 24 octombrie 2020 evenimentele cu mai mult de 5000 de persoane.

Pentru a limita într-un fel accesul, dar în același timp pentru a putea oferi experiența acestui târg unui număr cât mai mare de vizitatori, vor fi organizate patru evenimente separate în cadrul IFA. La fiecare dintre acestea se va permite accesul a cel mult 1000 de persoane. În principal reprezentanții presei de specialitate vor fi cei care se vor bucura de acest privilegiu.

Accesul se va face doar pe bază de invitație. Autoritățile locale vor superviza evenimentul și se vor asigura că sunt respectate măsurile de distanțare socială și de igienă impuse pentru a garanta siguranța tuturor participanților.

Este o decizie care bucură mult pasionații de tehnologie. Chiar dacă accesul le va fi limitat, este un semn că lucrurile dau semne că revin la normal. Pe de altă parte, este cam devreme pentru a intui evoluția acestei pandemii și stadiul în care se va găsi omenirea în toamnă. Ediția din acest an a IFA Berlin este programată să aibă loc între 3 și 5 septembrie. Vom vedea împreună care sunt șansele ca ea să se întâmple, chiar și cu acest acces limitat.

via IFA

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep