In weekend-ul de 1 mai urmariti (de acasa!) seria de concerte Vodafone cu byron, Tudor Chirila, Irina Rimes

0
odafone asigură buna dispoziție de 1 mai! Toată România este invitată la o serie de concerte de (3) zile mari!
Vodafone asigură buna dispoziție de 1 mai! Toată România este invitată la o serie de concerte de (3) zile mari!

Pentru că situația este de așa natură și nu putem ieși din casă în aceste zile, Vodafone s-a gândit că ar putea face ceva în privința asta și a creat un eveniment întins pe perioada a trei zile, în care oferă muzică Live în fiecare seară, de la ora 20:00. Între 30 aprilie și 2 mai, artiști renumiți vor aduce un strop de libertate în casele românilor prin muzica lor. Adică:

Joi, 30 aprilie

20.00 – DL Goe va oferi o combinație eclectică de pop, rock, blues și gipsy-jazz LIVE.

20.30 – byron urcă pe scena de-acasă și va cânta LIVE piese de pe noul album “Noua”, dar și alte hituri ale trupei.

Vineri, 1 mai

20.00 – Jean Gavril deschide ziua de concerte. Fără să-și încadreze muzica într-un stil anume, el cucerește cu aluziile sale subtile către muzica pop și funk a anilor ’60, în piese precum “Totul sau nimic”, “Tocuri”, “Fată, bea cu mine” și “Oh Ramona”, cântate LIVE.

20.30 – Tudor Chirilă urcă pe scenă. El nu doar că va cânta LIVE, dar ne va și deschide porțile către unul dintre cele mai personale procese din viața unui artist: procesul lui de creație a unui cântec.

22.00 – Alt Om intră LIVE cu un DJ Set.

Sâmbătă, 2 mai

20.00 – Alina Manole preia scena. Îi place să se joace și să combine teatrul cu jazz-ul într-un stil original, pe care de-acum îl aduce LIVE de-acasă… acasă.

20.30 –  Irina Rimes închide weekend-ul prelungit de muzică LIVE. Cele 250 de milioane de vizualizări pe care le-au adunat piesele ei pe YouTube ne spun că nu mai are nevoie de nicio descriere, ci doar de aplauzele și susținerea noastră.

Sper să vă placă ideea.

Mai multe detalii sunt aici: https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here