HomeFeaturedFocusiPhone 11 este cel mai popular telefon al inceputului de an

iPhone 11 este cel mai popular telefon al inceputului de an

iPhone 11

Conform unui studiu realizat de Omdia, cel mai bine vândut smartphone din primul trimestru al anului a fost iPhone 11. Terminalul celor de la Apple are un avansa imens în fața urmăritorilor și se pare că s-a bucurat de aprecierea unui număr foarte mare de fani. Mai exact, 19,5 milioane de telefoane iPhone 11 au fost vândute în primele trei luni ale anului.

La mare distanță în spate vine Samsung Galaxy A51, care a reușit să vândă 6,8 milioane de unități în primul trimestru al lui 2020. Pe următoarele două locuri, oarecum surprinzător pentru mine, vin două telefoane de la Xiaomi. Acestea însumează 12,7 milioane de unități. Este vorba despre Redmi Note 8 și Redmi Note 8 Pro.

Restul topului realizat de Omdia Research (despre care eu nu am mai auzit), în vedeți în fotografia de mai jos.

Interesant este și că iPhone 11 este un telefon mult mai scump decât principalii săi urmăritori din acest clasament. Asta ne arată de ce reușește Apple să atragă un mare procent din profitul realizat de piața de smartphone la nivel global. Este, în mod evident, și meritul fanilor Apple care plătesc prețuri peste medie atunci când achiziționează terminalele companiei.

Performanța reușită de iPhone 11 este peste cea pe care, cu un an în urmă, o reușea iPhone XR, care domina atunci acest top.

Pentru a mai spăla din rușine, Samsung domină topul vânzărilor de telefoane 5G. Este o ușoară palmă peste obrazul celor de la Apple, care încă nu au un terminal care să ofere suport pentru noile rețele 5G. Probabil că vor remedia acest lucru la următoarea apariție.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep