HomeFeaturedFocusWindows 10 May 2020 Update (version 2004) a fost lansat pentru toata...

Windows 10 May 2020 Update (version 2004) a fost lansat pentru toata lumea

În seara asta Microsoft a lansat pentru publicul larg Windows 10 May 2020 Update (version 2004).
În seara asta Microsoft a lansat pentru publicul larg Windows 10 May 2020 Update (version 2004).

De puțin timp cea mai nouă versiune oficială de Windows 10, adică 2004 (cunoscută și sub numele de May 2020 Update sau 20H1) este disponibilă oficial pentru download și instalare. După cum ne-a obișnuit deja Microsoft, update-ul de Windows 10 nu va ajunge simultan la toată lumea (o dată pentru a proteja server-ele de update de prea multe conexiuni, pe de altă parte să prevină ca un număr mare de utilizatori să aibă probleme, în caz că mai sunt detectate unele).

Mergeți la Settings > Update & Security > Windows Update și apăsați pe Check for updates. Dacă sistemul vostru este eligibil pentru upgrade, veți vedea o notificare legată de disponibilitatea noului Windows 10 și puteți apăsa pe Download and install. Va dura ceva până se descarcă și apoi se va instala.

În principiu nu ar trebui să aveți probleme, dar ca măsură de prevedere vă recomand să vă salvați datele importante pentru a nu fi în situația în care nu le mai puteți accesa dacă se întâmplă ceva neprevăzut.

Dacă încă nu aveți disponibil update-ul (la mine, din patru laptop-uri, doar 2 au primit update-ul în acest moment și e în curs de instalare), puteți încerca să mergeți pe site-ul Microsoft și să descărcați Update Assistant, îl rulați pe sistem și urmați pașii afișați pe ecran.

După ce mi se termină instalarea o să revin cu detalii și informații despre ce aduce nou Windows 10 May 2020 Update (version 2004).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep