Lansarea Android 11 amanata de Google din cauza protestelor masive din SUA

0
Evenimentul de lansare al Android 11, programat de Google pe 3 iunie a fost amanat din cauza protestelor masive ce au loc în SUA zilele acestea.
Evenimentul de lansare al Android 11, programat de Google pe 3 iunie a fost amanat din cauza protestelor masive ce au loc în SUA zilele acestea.

Poate că urmăriți știrile internaționale și ați văzut că pe lângă epidemia de coronavirus din SUA, mai e un subiect de actualitate: protestele (violente în anumite zone) legate de omorârea de către un polițist a lui George Floyd, iar acesta este motivul (chiar dacă nu este menționat direct) pentru care evenimentul de lansare Android 11 a fost amânat de către Google.

Am aflat asta via Twitter:

și ulterior am văzut mesajul de pe pagina oficială a Android 11.

Mi se pare o atitudine corectă a Google, chiar dacă ne gândim că deja a fost nevoită să anuleze un eveniment major – conferința Google I/O, iar acum vine și amânarea lansării Android 11 (bine, nu că ar conta prea mult căci oricum prea puțini utilizatori ajungă să aibă această versiune mai devreme de toamna/iarna lui 2020).

Probabil că undeva în vară Google va organiza lansarea Android 11 Beta Launch Show și cu ceva noroc o să aibă și niște parteneri (Samsung, LG, Oppo) care vor putea anunța că au deja actualizările disponibile. Problema cea mai mare mi se pare că se blochează și lansarea lui Pixel 4a, un smartphone care e deja mult întârziat față de planurile inițiale.

Râmâne să vedem cum evoluează situația și din SUA și cea legată de epidemia de coronavirus, asta în ciuda afirmațiilor Google că treaba merge înainte, fără niciun fel de întrerupere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here