HomeMobileAndroidO solutie de tip Night Vision ce pune in valoare camerele de...

O solutie de tip Night Vision ce pune in valoare camerele de Galaxy Note10+, seria S20 sau Huawei P30 Pro

Night Vision / ToF Viewer este o aplicație interesantă ce aduce un mod de tip night vision pe seria Galaxy S20, Note10+ respectiv Huawei P30 Pro.
Night Vision / ToF Viewer este o aplicație interesantă ce aduce un mod de tip night vision pe seria Galaxy S20, Note10+ respectiv Huawei P30 Pro.

Dacă aveți un smartphone Samsung din seria S20 sau Note10+, un P30 Pro sau Honor 30 puteți să încercați să puneți în valoare senzorul ToF prin intermediul aplicațiai Night Vision, obținând o simulare a unei vederi pe tip de noapte, similară cu opțiunea existentă pe smartphone-urile OnePlus. Aplicația Night Vision / ToF Viewer este opera lui Luboš Vonásek și e disponibilă în Google Play Store (aici) și în magazinul Huawei AppGallery.

Aplicația este rudimentară: o porniți și după ce îi dați acces la cameră o să vă ofere pe ecran un fel de vedere de noapte – nu vă așteptați să vedeți vederea în infraroșu clasică, așa cum e prezentată ea în filme, dar e pe acolo.

Oferă o soluție minimală de vedere pe timp de noapte. M-am jucat puțin cu ea pe Huawei P30 Pro și am fost surprins să văd că deși e disponibilă și în Huawei AppGallery (la acest link) nu poate fi instalată și pe Huawei P40 Pro pentru că nu este încă testată.

Până acum aparatele suportate sunt:

  • Huawei P30 Pro
  • Honor View 20
  • Samsung Note 10+
  • Samsung S10 5G
  • Samsung S20+

Mi se pare interesantă ideea și chiar și în forma aceasta rudimentară, e indicat să o aveți instalată. Niciodată nu știți când s-ar putea să aveți nevoie de ea.

via XDA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep