HomeFeaturedFocusLG Q61 a fost prezentat oficial

LG Q61 a fost prezentat oficial

LG Q61

Compania coreeană aduce pe piață un nou terminal pentru zona de mijloc. LG Q61 va fi pus în vânzare în țara natală, pe 29 mai. Rămâne de văzut dacă își va face apariția și pe alte piețe. La specificațiile tehnice pe care le etalează și un preț de vânzare de aproximativ 300 dolari, are șanse să cucerească ceva cumpărători. Pe de altă parte, pe acest segment de preț, concurența este destul de acerbă. Să trecem rapid prin lista de specificații tehnice ale acestui smartphone.

Este construit în jurul unui display IPS LCD de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli, aspect 19,5:9). Ecranul are un orificiu în partea stângă pentru o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Pe partea din spate, LG Q61 etalează un sistem de patru camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 48 megapixeli. Este ajutat de un senzor ultra-wide de 8 megapixeli și de unul de adâncime, de 5 megapixeli. Cea de-a patra cameră foto este una dedicată macro, de 2 megapixeli. Camerele foto sunt aliniate orizontal, într-o manieră des întâlnită la telefoanele LG. Tot pe spatele terminalului se găsește și cititorul de amprentă digitală.

La interior lucrurile sunt puțin dezamăgitoare. Telefonul se bazează pe o combinație de chipset MediaTek Helio P35 cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin card microSD.

Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh, iar sistemul de operare este Android 10. Ca de obicei, LG ține la standardul audio DTS-X 3D Surround, iar din punct de vedere al rezistenței fizice, LG Q61 îndeplinește și cerințele MIL-STD-810G.

Nu arată rău, dar nici nu pare să iasă în evidență. Așa că succesul lui va fi dictat de decizia companiei producătoare de a-l duce și pe alte piețe.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep