HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat Galaxy S20 Tactical Edition

Samsung a prezentat Galaxy S20 Tactical Edition

Galaxy S20 Tactical Edition

Galaxy S20 Tactical Edition reprezintă încercarea celor de la Samsung de a găsi deschidere spre instituții ale Administrației Americane. Dar și către guvernele altor țări occidentale și nu numai. Vrea să fie telefonul smart ideal pentru forțe militare, pentru instituții care lucrează cu informații sensibile. Este practic un S20 standard, care vine cu câteva funcții software în zona de criptare a informației. Plus o carcasă destul de urâtă, care asigură probabil un grad destul de mare de protecție.

Pe zona de criptare, terminalul își dorește să îndeplinească cerințele altor echipamente de comunicații agreeate deja de autorități. În acest sens, respectă arhitectura DualDAR, cu două layere de criptare.

Galaxy S20 Tactical Edition poate folosi mai multe tipuri de infrastructuri și platforme pentru a derula activități de comunicații. De la 5G sau Wi-Fi 6, până la Private SIM sau CRBS Radio. La nivel de interfață video, există un Night-Vision Mode. Plus alte asemenea funcții, care la o adică ar putea fi activate și pe alte dispozitive Android, dacă chiar se dorește. Mai multe detalii tehnice despre toate aceste funcții și feature-uri, găsiți în link-ul sursă.

Carcasa respectivă oferă, probabil, pe lângă un grad ridicat de protecție, și posibilitatea atașării la diferite echipamente militare. Altfel nu îmi explic de ce arată așa de grosolan. Sunt, spre exemplu, huse și carcase de Galaxy S20 pe MobileDirect.ro, care par capabile să ofere același grad de protecție, dar arată mai bine din punct de vedere fizic.

Din punctul de vedere al specificațiilor tehnice, terminalul nu este cu nimic diferit de varianta standard de Galaxy S20.

Galaxy S20 Tactical Edition va deveni disponibil după jumătatea anului, undeva în Q3. Va putea fi găsit doar la anumiți parteneri Samsung. Deocamdată nu se cunosc detalii legate de preț, dar mă aștept să fie destul de mare.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep