HomeFeaturedFocusMotorola Edge ajunge pe piata din Romania

Motorola Edge ajunge pe piata din Romania

Motorola Edge

O veste extrem de interesantă pentru fanii pieței de smartphone și pentru cei care apreciază telefoanele bine făcute. Motorola Edge ajunge pe piața locală. Va fi disponibil la vânzare de pe 28 mai. De fapt, terminalul este deja disponibil la precomandă, exclusiv în oferta Altex. Cei care precomandă terminalul vor primi cadou un ceas Moto 360.

Prețul recomandat de vânzare pentru Motorola Edge, pentru piața din România este de 2.999 lei.

Edge este varianta premium mid-range de la Motorola, care asigură și suportul pentru noile rețele 5G. Acest lucru este posibil grație chipset-ului Qualcomm Snapdragon 765G. Acesta vine combinat cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Impresionează și display-ul AMOLED de 6,7 inchi și rezoluție fullHD+. La fel și camera foto frontală de 25 megapixeli. Dar și sistemul de patru camere foto de pe spate, cu un senzor principal de 64 megapixeli. Însă ce este cel mai important, aspectul elegant și construcția premium, păstrate de la fratele mai mare. Acestea sunt, cred, cele mai mari avantaje ale acestui terminal.

Plus numele de Motorola, unul de referință în piața de smartphone. Da, știu, compania este deținută de Lenovo, dar este de sine stătătoare și nu există îndoială că știu să facă telefoane.

Sper ca apariția lui Motorola Edge pe piața locală să deschidă drumul și pentru vârful de gamă, Edge+. Așteptăm!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep