HomeFeaturedFocusProdusele Oppo se vor gasi in magazinele Vodafone din Romania

Produsele Oppo se vor gasi in magazinele Vodafone din Romania

OPPO a reușit să pornească un parteneriat cu Vodafone în Europa (inclusiv România) și în acest fel să își poată vinde produsele în magazinele operatorului.
OPPO a reușit să pornească un parteneriat cu Vodafone în Europa (inclusiv România) și în acest fel să își poată vinde produsele în magazinele operatorului.

OPPO a semnat un parteneriat cu Vodafone prin intermediul căruia prodele OPPO vor ajunge în magazinele Vodafone din România (și Europa), începând cu luna mai 2020.

Produsele OPPO vor fi disponibile în magazinele online și offline Vodafone, printre cele mai importante fiind modelele 5G din seriile Find X, Reno și modelele seriei A. Ca prim pas al colaborării, Vodafone va introduce produsele OPPO pe piețele din Germania, Regatul Unit, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda.

„Suntem încrezători că produsele noastre inovatoare cu tehnologii avansate vor genera pentru Vodafone noi oportunități în era 5G. Viziunea Vodafone „împreună pentru un viitor mai bun” este compatibilă cu valoarea OPPO, „Benfen”- de a fi corecți și de a oferi calitate utilizatorilor, astfel că suntem nerăbdători să consolidăm o relație win-win de lungă durată, pentru a oferi utilizatorilor noștri un viitor mai bun în era 5G.” a declarat Alen Wu, Vicepreședintele companiei și Președintele Global de Vânzări OPPO.

„Dispozitivele performante OPPO împreună cu rețeaua performantă Vodafone vor oferi clienților multiple opțiuni când vine vorba de exploatarea potențialului tehnologiei 5G. Parteneriatul Vodafone cu OPPO aduce împreună portofoliul lor de produse atractive cu dezvoltarea noastră în 5G din piețele europene și nu numai” a declarat Ahmed Essam, Group Chief Commercial Operations and Strategy Officer în cadrul  Vodafone Group.

Așteptăm să vedem cum o să arate oferta OPPO la Vodafone.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep