HomeFeaturedFocusVivo iQOO Z1 a fost anuntat oficial

Vivo iQOO Z1 a fost anuntat oficial

iQOO Z1

Un nou telefon dedicat gamerilor, pe care Vivo îl lansează sub brandul dedicat acestei categorii de utilizatori. iQOO Z1 vine cu o premieră. Este primul smartphone echipat cu chipset-ul MediaTek Dimensity 1000+. Pentru a atrage pasionații de jocuri pe dispozitivele mobile, Vivo a inclus două feature-uri cu nume pompoase. Avem un Multi-Turbo 3.5 pentru a maximiza performanțele în timpul experienței de gaming. Plus un sistem de răcire de tip liquid cooling heat dissipation, care, pretinde compania chineză, reduce temperatura cu până la 12 grade.

La interior, așa cum spuneam, avem noul chipset MediaTek Dimensity 1000+ (procesor octa-core până la 2,6 GHz, Cortex-A77). Acesta vine cu suportul pentru rețelele 5G la pachet.

Sunt trei variante de memorie pentru acest smartphone. Prima, cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB, are un preț de vânzare de aproximativ 310 dolari. Cea de-a doua vine cu 8 GB de memorie RAM și aceeași stocare de 128 GB. Se vinde cu aproximativ 350 dolari. Versiunea de top are memorie RAM de 8 GB, dar duce capacitatea internă de stocare la 256 GB. Are un preț de vânzare de 390 dolari. Toate prețurile sunt valabile pentru piața din China.

iQOO Z1 are un ecran LCD de 6,57 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Are o rată de refresh de 144 Hz și este prevăzut cu un orificiu pentru camera foto frontală. O cameră foto cu rezoluție de 16 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de unul ultra-wide de 8 megapixeli și de unul dedicat macro de 2 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Un sistem de operare Android 10 și un acumulator de 4500 mAh cu suport pentru încărcare ultra-rapidă de 44W completează lista cu detalii tehnice.

Sunt curios dacă iQOO Z1 va ieși și în afara granițelor Chinei.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep