HomeCloud & MobilityRecomandare: invatati sa programati in Python cu aceste cursuri video gratuite

Recomandare: invatati sa programati in Python cu aceste cursuri video gratuite

Vă recomand să parcurgeți cursurile video de introducere în programarea Python pentru data science și machine learning, oferite gratuit de către Microsoft.
Vă recomand să parcurgeți cursurile video de introducere în programarea Python pentru data science și machine learning, oferite gratuit de către Microsoft.

Cei ce își doresc să învețe să lucreze în domenii precum data science sau machine learning pot să își înceapă cariera urmărind un set de trei cursuri video gratuite puse la dispoziție de către Microsoft.

În toamna lui 2019 Microsoft a lansat prima parte a cursului, denumită Programming with Python | Python for Beginners, un set de 44 de materiale video:

Primul curs era dedicat începătorilor, însă pentru parcugerea lui ar fi fost binevenită o experiență anterioară cu alte limbaje de programare, în speță JavaScript.

Noul set denumit More Python for Beginners are 20 de materiale video, fiecare de aproximativ 2 minute și 15 secunde și se concentrează pe accesul la fișiere, lambda, OOP. Fiecare tutorial are și un scurt demo a ceea ce ar fi trebuit să iasă.

Noua serie este susținută de Christopher Harrison, senior program manager at Microsoft și Susan Ibach, a business development manager din cadrul Microsoft AI Gaming.

Urmează apoi a treia serie, Even More Python for Beginners: Data Tools, care merge pe același format, dar cu 31 de materiale video.

Despre această serie Harrison și Ibach spun că o să îi ajute pe studenți să își construiască o bază cu care să poată să înceapă să lucreze în domeniul data science și machine learning folosindu-se de Python.

Eu cred că merită să aruncați o privire peste aceste cursuri și să vedeți cum stă treaba cu Python. Nu strică niciodată ca măcar să aveți idee și despre alte limbaje de programare decât cele cu care sunteți obișnuiți.

via ZDNET

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep