Recomandare: set de wallpaper-uri Windows 10 4K cu peisaje de plaja

0
Poate că este momentul să vă mai animați puțin desktop-ul Windows cu niște peisaje de plajă. Nu de alta, dar e posibil ca anul acesta mulți dintre noi să vdă doar așa marea/oceanul
Poate că este momentul să vă mai animați puțin desktop-ul Windows cu niște peisaje de plajă. Nu de alta, dar e posibil ca anul acesta mulți dintre noi să vdă doar așa marea/oceanul.

Vă propun un set de wallpaper-uri de Windows 10 ce conține 20 de imagini superbe cu marea/oceanul în format 4K. Îl descărcați din Windows Store și îl aplicați direct pe Windows 10, pentru că în perioada asta e gratuit. Și sper să vă aducă un pic de optimism și să vă facă puțin mai ușoară munca.

Faceți un mic exercițiu de imaginație și gândiți-vă că de fapt nu sunteți în casă, în fața calculatorului ci undeva pe o plajă, de pe care vedeți verdele oceanului. S-ar putea să vă destindă puțin.

Propunerea mea este colecția ”Water Retreat PREMIUM” cu imagini 4K pentru wallpaper, oferită gratuit de Microsoft în această perioadă. Se descarcă și instalează rapid urmând link-ul de aici.

Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here