HomeFeaturedFocusTCL a lansat gamele de televizoare smart QLED C71 si C81

TCL a lansat gamele de televizoare smart QLED C71 si C81

TCL QLED C71

Am aruncat un ochi pe evenimentul online de lansare a noilor game de televizoare smart C71 și C81 de la TCL. Televizoare cu tehnologie QLED, similară cu cea utilizată de Samsung. Între cele două companii există o relație de colaborare destul de puternică. Recunosc că nu știam că sunt chiar atât de prezenți pe piața de televizoare. Și că cifrele din startul prezentării, despre companie și despre ultimul an financiar au fost cel puțin la fel de interesante.

Știam compania pentru că utilizează numele Alcatel pe piața de smartphone. Tot aici a folosit pentru vreo doi ani și marca BlackBerry, după ce canadienii au decis că nu mai fabrică telefoane smart. În ultima vreme însă, au decis să se focuseze tot mai mult pe propriul brand și aici au avut loc cele mai spectaculoase apariții

TCL QLED C71

Probabil că aceasta este direcția și pe piața de televizoare. Da, știam și că fac astfel de produse, dar nu aveam idee că este o componentă atât de importantă pentru ei. Nu mi-ar fi trecut prin cap că TCL este pe locul doi la nivel global la vânzarea de televizoare. Asta a fost declarația care m-a surprins cel mai mult. Și se pare că prezența în afara Asiei este tot mai puternică. Creșterea în 2019 pentru Europa a fost de 35%. Un an în care au vândut peste 30 de milioane de televizoare la nivel global.

Revenind la cele două game de QLED-uri smart proaspăt anunțate, cred că cele două slide-uri pe care le aveți mai jos vorbesc de la sine. Arată și diferențele, dar și un rezumat al informațiilor tehnice.

Sunt televizoare cu Android TV (versiunea 9, dar se promite update la Android 10), cu ramă metalică, dar și cu prețuri destul de măricele. Gama C71 vine cu diagonale de 50, 55 sau 65 inchi. Iar prețurile recomandate sunt de 699 euro, 799 euro si respectiv 999 euro. C81 vin în versiuni de 55 inchi, 65 inchi sau 75 inchi. Prețurile sunt de 899 euro, 1199 euro și respectiv 1799 euro. Sunt curios dacă prețurile sunt valabile pentru Europa, sau mai suportă și alte taxe. Am adresat o întrebare, poate vom avea și răspuns.

Oricum, televizoarele TCL sunt deja prezente în România, așa că și noile game ar trebui să își facă apariția. Poate voi avea ocazia să interacționez la un moment dat cu un astfel de produs, pentru că s-ar putea să mai îmi elimine din prejudecăți.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep