HomeMobileAndroidA iesit o noua versiune de Android Auto (5.3.5016) cu mici optimizari...

A iesit o noua versiune de Android Auto (5.3.5016) cu mici optimizari de performanta -link pentru downoad APK

Google a lansat o nouă versiune pentru Android Auto (5.3.5016) cu optimizări de performanță și compatibilitate.
Google a lansat o nouă versiune pentru Android Auto (5.3.5016) cu optimizări de performanță și compatibilitate.

Am văzut că Google a lansat o nouă versiune pentru Android Auto, aducând aplicația la build-ul 5.3.5016, fără să ofere detalii specifice legate de ce este nou. Din ce am citit, Android Auto 5.3.5016 aduce optimizări de performanță, în special legate de integrarea cu Google Assistant și mici optimizări de interfață. Aplicația pare să se miște mai bine (am testat pe Huawei P30 Pro) și până acum nu mi-a generat niciun fel de probleme (e drept, nici nu am apucat să o folosesc prea mult).

Ca și până acum Google spune că noua versiune vine cu mici optimizări legate de posibilitatea de blocare a notificărilor și integrarea prognozei meteo direct pe ecranul principal. De exemplu nu avem detalii legate de rezolvarea unor bug-uri, cum ar fi problemele asociate lui Samsung Galaxy S20 Ultra (pe care le-am avut și eu în timpul testării flagship-ului Samsung) care nu mai putea detecta conectarea la sistemul infotainment și prin urmare nu putea lansa automat Android Auto (chiar aș fi curios să știu dacă problema este remediată).

Oricum, dacă aveți Android Auto ar fi bine să faceți update – probabil că nu merge direct din Play Store, așa că folosiți metoda tradițională cu instalarea manuală a APK-ului folosind link-ul de aici (ApkMirror).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep