HomeFeaturedFocusWindows 10 May 2020 Update e disponibil in MSDN!

Windows 10 May 2020 Update e disponibil in MSDN!

O veste bună pentru utilzatorii ce au abonament de MSDN: următoarea versiune de Windows, adică Windows 10 May 2020 Update, e disponibilă pentru download în Visual Studio Subscriptions.
O veste bună pentru utilzatorii ce au abonament de MSDN: următoarea versiune de Windows, adică Windows 10 May 2020 Update, e disponibilă pentru download în Visual Studio Subscriptions.

De azi utilizatorii ce au abonament MSDN pot să instaleze noua versiune de Windows 10, adică Windows 10 May 2020 Update (2004). Asta le va permite să își actualizeze Windows-ul înainte de lansarea oficială către consumatori, care în condiții normale ar fi trebuit să se întâmple azi. Însă din cauza unei vulnerabilități 0 day Microsoft a decis să mute lansarea spre finalul lunii, data de 28 mai fiind cea vehiculată de mulți.

Publicarea în MSDN a Windows 10 May 2020 Update este pasul următor (normal de altfel) după ce în urmă cu o săptămână a ajuns în Release Preview Ring pentru utilizatorii din programul Windows Insider.

Trebuie să știți că la fel ca în cazul lansărilor anterioare, Windows 10 May 2020 Update nu va fi disponibil imediat pentru toată lumea în momentul în care Microsoft îl va lansa publicului larg. Va exista în continuare disponibilitatea în valuri, o chestie foarte bună gândită de Microsoft, care va permite detectarea (și eventual repararea rapidă!) a eventualelor probleme ce nu au fost prinse în perioada de testare.

Eu am deja Windows 10 2004 (sau 20H1 cum era cunoscut până acum) după ce l-am descărcat din Release Preview pe unul dintre laptop-urile de test și nu am nicio problemă. Pe cel principal (MacBook Air) o să îl instalez imediat ce va fi disponibil public și o să vă spun ce și cum.

Dacă vreți să îl descărcați din MSDN, folosiți link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep