HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy S20+

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy S20+

Se pare că unii producători de telefoane de top nu vin și cu accesorii incluse în pachetele standard. Mă refer aici la husele de protecție, pe care le găsim tot mai frecvent livrate odată cu terminalul, mai ales la producătorii chinezi. Samsung nu consideră că la 4500 de lei dați pe un telefon ar fi elegant să includă și așa ceva în pechet. Așa că, după o nouă achiziție, iată-mă în căutarea unor huse de protectie pentru Samsung Galaxy S20+. Ca de obicei, am apelat la partenerii de încredere de la MobileDirect.ro, care mi-au pus la dispoziție mai multe variante.

Am rămas cu câteva favorite, așa că am decis să vă prezint câteva opțiuni. De notat că în oferta celor de la MobileDirect pot fi găsite și accesorii originale Samsung.

Iar preferata mea este o husă originală Samsung Leather Cover Samsung Galaxy S20+ Plus Blue EF. Este foarte finuță, îmi place culoarea albastru deschis și materialul folosit este piele naturală (cel puțin așa afirmă Samsung).  

Pe aceeași idee de produs discret, care să nu modifice foarte mult dimensiunile produsului, mi-a plăcut și o husă SPIGEN Core Armor Black. La fel, este foarte finuță.

Pentru un plus de protecție, care se simte fizic imediat, vă recomand o husă SPIGEN Slim Armor Black. Are pe spate și un picioruș care poate fi folosit pe post de stand pentru telefon.

În cele din urmă, mă întorc la un produs original Samsung. O husă de tip cover, care protejează și ecranul dispozitivului. Are și un buzunar care poate acomoda un card de credit. Afișează notificări prin LED-urile integrate și oferă și posibilitatea de a răspunde la apeluri fără a deschide husa. Este o husă originală Samsung Galaxy S20+ Plus LED View Cover Grey EF.

În oferta celor de la MobileDirect există o multitudine de huse de protectie pentru Samsung Galaxy S20+. Pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Așa că merită să aruncați un ochi dacă vă aflați în căutarea unui astfel de produs.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep