HomeFeaturedFocusXiaomi a prezentat oficial Poco F2 Pro

Xiaomi a prezentat oficial Poco F2 Pro

Poco F2 Pro

Mult așteptat de către pasionații de smartphone, Poco F2 Pro a fost în sfârșit anunțat oficial. Vine ca urmaș al unui Poco F1 care a impresionat printr-un raport preț/specificații de-a dreptul agresiv. Un telefon care a făcut un număr foarte mare de fani. Așa că moștenirea pe care o primește acest nou flagship killer proaspăt anunțat, îl obligă destul de mult.

Poco F2 Pro vine cu un ecran Super AMOLED de 6,67 inchi de rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Acesta nu este deranjat de orificii sau notch-uri, camera foto frontală de 20 de megapixeli fiind integrată într-un mecanism motorizat de tip pop-up. Se obține astfel un screen-to-body ratio de 92,7%, afirmă compania chineză. Sub ecran este integrat și cititorul de amprentă digitală.

La interior, cum era de așteptat, telefonul se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 865. Acesta vine cu suportul pentru rețelele 5G la pachet. La nivel de memorii, sunt disponibile două versiuni. Una cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB, care are un preț de vânzare de 500 euro. Și una cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB, care are un preț de vânzare de 600 euro. Prețurile par a fi valabile pentru Europa.

De specificat că memoriile RAM sunt de tip LPDDR5, iar stocarea ROM este de tip UFS 3.1.

Pe partea din spate, Poco F2 Pro vine cu un sistem de patru camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 13 megapixeli, de un senzor telephoto de 5 megapixeli (zoom optic 2x) și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 4700 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 30W. Sistemul de operare este Android 10 cu interfața Poco Launcher 2.0 peste el. Există și Dark Mode în această interfață.

Telefonul se laudă cu un sistem de răcire performant, la nivel de dispozitiv de gaming, numit LiquidCool 2.0. De asemenea, vine cu jack de 3,5 mm, aspect la care țin foarte mult utilizatorii mai tineri.

Poco Launcher 2.0 este deja disponibil la precomandă în ofertele magazinelor online care fac livrări inclusiv în România. Aceste livrări vor începe peste o săptămână.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep