HomeMobileAndroidAparatele Samsung Galaxy S20 Ultra au primit un nou mode ”close-up zoom”...

Aparatele Samsung Galaxy S20 Ultra au primit un nou mode ”close-up zoom” odata cu cel mai nou update de firmware

Update-ul G988VXXU2ATE6/G988BOXM2ATE6/G988BXXU2ATE3 aduce patch-urile de securitate Android pentru luna mai 2020 și un mod special ”close-up zoom” pentru camera foto.
Update-ul G988VXXU2ATE6/G988BOXM2ATE6/G988BXXU2ATE3 aduce patch-urile de securitate Android pentru luna mai 2020 și un mod special ”close-up zoom” pentru camera foto.

Firmware-ul G988VXXU2ATE6/G988BOXM2ATE6/G988BXXU2ATE3 pentru seria Samsung Galaxy S20 Ultra este disponibil de acum și pentru aparatele din România iar odată cu patch-urile de securitate Android pentru luna mai 2020 vine și cu un nou mod ”close-up zoom” pentru camera foto.

După cum știți, Samsung Galaxy S20 Ultra are o cameră foto principală cu un senzor de 108 MP și este capabil să facă poze la o calitate bună, chiar să extragă detalii din aceste imagini, la o calitate mai bună decât cele regăsite pe camerele de 12MP de pe S20 sau S20+. Cu toate astea, S20 Ultra are și o limitare: camera principală nu este chiar atât de performantă în toate scenariile, mai ales în cele legate de pozele macro, unde toți utilizatorii s-au confruntat cu foarte multe probleme legate de focalizare. Este vorba despre o limitare hardware pentru care Samsung oferă acum o rezolvare software, disponibilă în cel mai nou update de firmware.

Funcția respectivă se activează de fiecare dată când veți încerca să faceți o poză macro și modulul Camera își va da seama că sunteți prea aproape de obiect și nu poate focaliza. În acel moment ar trebui să apară o sugestie ”Use close-up zoom” și în acel moment software-ul aplicației Camera va seta nivelul de mărire la 1.5 pentru a putea să face poza macro dorită, fără să fie nevoie să vă apropiați foarte mult de subiect.

Funcționalitatea ar trebui să fie ceva de genul:

Bănuiesc că utilizatorii de Samsung Galaxy S20 Ultra știau deja de acest truc, acum, cu noul update de firmware, Samsung automatizează procesul și îl face mai evident și pentru cei ce încă nu știau de el. Vă dați seama că în acest moment senzorul de 108MP începe să fie pus în valoare, așa teoretic nu trebuie să vă faceți probleme legate de calitate/dimensiune.

Pe de altă parte, mi se pare hilar că fix flagship-ul Galaxy S20 Ultra al Samsung, cu al său preț de 1400 EUR, este cel care are atâtea probleme și a fost nevoit să primească un număr mare de update-uri de firmware pentru a fixa multe din neajunsuri. Nu mi-ar fi trecut prin cap că Samsung, în 2020, când e în plină concurență cu Huawei, să facă astfel de greșeli, mai ales pe cel mai scump smartphone din ofertă.

Și din acest motiv vă recomand să aplicați rapid acest nou firmware.

via SM

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep