HomeFeaturedFocusBoxe Sonos in colectia IKEA SYMFONISK

Boxe Sonos in colectia IKEA SYMFONISK

Sonos colaborează cu IKEA și împreună au lansat colecția de SYMOFONISK ce cuprinde mai multe modele de boxe Sonos concepute pentru a fi integrate în mobilier.
Sonos colaborează cu IKEA și împreună au lansat colecția de SYMOFONISK ce cuprinde mai multe modele de boxe Sonos concepute pentru a fi integrate în mobilier.

Am văzut că IKEA a lansat o colecție de boxe Sonos, ce pot fi integrate în mobilier, reunite sub umbrela SYMFONISK. Cele două companii și-au unit forțele pentru a crea cadrul perfect de utilizare a sunetului ca  element de design în adevăratul sens al cuvântului. Bazată pe o serie de pasiuni și valori comune, colaborarea îmbină înalta expertiză în materie de amenajări interioare cu cea audio și urmărește să democratizeze noțiunea de sunet prin crearea unor noi modalități de integrare armonioasă a sunetului în propriul cămin.

„IKEA se află într-o căutare constantă a ideilor care pot îmbunătăți viața de acasă. Prin integrarea tehnologiei în structura anumitor piese de mobilier, ne asigurăm că putem oferi soluții și mai eficiente în acest sens,” a declarat Björn Block, Business Leader în cadrul IKEA Home Smart, la IKEA Suedia.

SYMFONISK este o gamă ce pune accent pe asocierea dintre sunetul de înaltă calitate și designul atrăgător și include două boxe cu Wi-Fi integrat, ce pot fi controlate cu ușurință prin intermediul aplicației mobile Sonos. De știut că funcționează atât pe cont propriu, cât și grupate, astfel că orice colț al locuinței poate fi „ușor amenajat prin sunet”, iar muzica preferată se poate auzi simultan în mai multe camere.

Există un raft de cărți SYMFONISK cu boxă Wi-Fi, versatil prin decor și economisește spațiu, cu aspect minimalist și fațete interșanjabile. Poate fi așezat la vedere, ca pe un element de sine stătător, montat pe un perete pentru a-l utiliza pe post de noptieră sau poate fi agatat pe un suport în bucătărie cu ajutorul unor carlige pentru boxe.

Lampa SYMFONISK cu boxă Wi-Fi este un produs interesant, puțin diferit de abordările obișnuite. Într-o oarecare măsură, designul său a fost inspirat din ideea de șemineu – o singură piesă care răspândește o lumină caldă și sunet plăcut în același timp. Mai mult, funcția sa duală ne scutește de un cablu în plus, dar și de folosirea altei prize și, de ce nu, de achiziționarea mai multor produse cu ajutorul cărora am fi ajuns la același rezultat.

Colecția vine în magazine la începutul lunii iulie. Lampa costă 998 RON iar, raftul 599 RON iar telecomanda are prețul de 49.9 RON.

Nu îmi dau seama dacă se pot integra cu celelalte produse smart home din oferta IKEA. Oricum, arată interesant, nu credeți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Astept boxele sonos Ikea in Romania de macar un an dar nu inteleg cum boxa Shelf sau raft costa 600 de lei in tara noastra, pe cand in orice tara din afara costa 100 de euro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep