HomeFeaturedFocusDoogee S88 Pro, smartphone cu acumulator de 10.000 mAh

Doogee S88 Pro, smartphone cu acumulator de 10.000 mAh

Doogee S88 Pro

Adăugați la autonomia pe care ar trebui să o ofere un acumulator de asemenea capacitate și o rezistență sporită la tot felul de factori. Confirmată de diferite certificări și testări realizate de compania producătoare. Astfel, Doogee S88 Pro devine un candidat serios pentru utilizatorii de smartphone care lucrează sau călătoresc în condiții extreme. Un telefon care poate fi accesat relativ ușor și din România, prin intermediul magazinelor online care fac livrări și la noi în țară.

O să insist pe partea aceasta, a rezistenței sporite de care este capabil acest smartphone. Până la urmă este, alături de acumulator, principalul argument de vânzare în favoarea terminalului. Testul publicat de compania producătoare arată că terminalul a supraviețuit unui număr de 1000 de căderi de la 1,5 metri pe o suprafață dură. Certificarea IP69K arată că dispozitivul rezistă sub apă (2 ore la 1,5 metri adâncime) dar și la presiuni foarte mari. Și la contraste mari de temperatură, și la jeturi de apă fierbinte. Dar  și la temperaturi extrem de scăzute (4 ore la -55 grade Celsius).

Cred că v-am lămurit cât de cât în legătură cu capacitatea lui Doogee S88 Pro de a rezista la condiții vitrege, acolo unde alte telefoane nu prea fac față. Iar autonomia dată de acumulatorul de 10.000 mAh completează fericit capacitatea de supraviețuire a acestui dispozitiv. Rezistă 7-8 zile într-un mod normal de utilizare și peste o lună în stand-by. Se poate încărca wireless cu 10W și poate încărca alte dispozitive mobile cu 5W.

Specificatii tehnice Doogee S88 Pro

În ceea ce privește specificațiile sale tehnice, nu mai este chiar atât de impresionant. O combinație de chipset MediaTek Helio P70 cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB, un ecran de 6,3 inchi și rezoluție fullHD+. Plus o cameră frontală de 16 megapixeli, care își găsește loc într-un notch. Pe spate terminalul are un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 21 megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime tot de 8 megapixeli.

Merită evidențiat și sistemul de operare de pe Doogee S88 Pro. Un Android 10 stock.

Dar și prețul de vânzare de aproximativ 200 de dolari, la care terminalul va putea fi achziționat în câteva zile de pe AliExpress. Sau de pe magazinul online oficial al companiei.

via Doogee

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep