HomeMobileAndroidGoogle Maps ofera acum butoane de control si pentru redarea multimedia via...

Google Maps ofera acum butoane de control si pentru redarea multimedia via YouTube Music

Cea mai nouă versiune Google Maps a primit integrarea YouTube Music în modul de navigare, permițând controlul muzicii pe YouTube Music direct din Maps.
Cea mai nouă versiune Google Maps a primit integrarea YouTube Music în modul de navigare, permițând controlul muzicii pe YouTube Music direct din Maps.

Google Maps a primit de curând o nouă funcționalitate: posibilitatea de control a muzicii direct din intefața Maps în modul Navigation pentru YouTube Music. Dacă doriți, puteți sera YouTube Music ca player implicit de muzică și atunci când veți folosi Maps pentru navigație veți putea controla și player-ul YouTube Music. Faceți asta mergând în Settings – Navigation Settings și activați Show Media playback controls, urmând ca apoi să vă alegeți player-ul implicit. După cum puteți vedea, YouTube Music este și el prezent în listă alături de Spotify, Google Play Music sau Apple Music.

Bineînțeles, ca să puteți activa YouTube Music e nevoie să aveți aplicația deja instalată pe smartphone. Am testat asta pe Oppo Reno X3 și Huawei P30 Pro – pe Huawei P40 Pro, deși am Google Maps funcțional, nu există integrarea cu multimedia player.

Odată ce ați activat opțiunea, când porniți Maps în modul Navigation veți vedea pe ecran un buton cu icon-ul soluției alese pentru media player, ce odată apăsat, vă va aduce pe ecran butoanele de control pentru respectiva aplicație. Partea bună este că interfața este bine optimizată și nu vă ascunde instrucțiunile de navigație.

Controlul YouTube Music direct din interfața Google Maps.

Dacă veți apăsa butonul Browse, veți putea intra într-o fereastră secundară de unde să vă alegeți playlist-ul dorit.

La mine a funcționat cu Google Maps versiunea 10.43.2, instalată pe 7 iunie.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep