HomeFeaturedFocusHonor Play 4 Pro prezentat oficial

Honor Play 4 Pro prezentat oficial

Honor Play 4 Pro

Huawei a anunțat oficial Honor Play 4 Pro, alături de versiunea standard de Play 4. Ne ocupăm de terminalul de top, care este în mod evident mai atractiv. În ciuda numelor, cele două telefoane sunt destul de diferite. Iar modelul standard este, culmea, mai mare.

Dar nu ne interesează el, ne ocupăm acum de versiunea Pro. Este construită în jurul platformei Kirin 990, care oferă suport pentru rețelele 5G prin modem separat. Este echipat cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Sistemul de operare este Android 10, cu interfața Magic UI 3.1 peste el. Din nefericire, aplicațiile Google nu sunt prezente. O chestie cu care ne-am obișnuit la telefoanele Huawei.

Ecranul este un IPS LCD de 6,57 inchi și rezoluție fullHD+. Are un orificiu de tip pill, care găzduiește un sistem dual camera frontal, cu un senzor principal de 32 megapixeli. Acesta este ajutat de un al doilea senzor, de adâncime, de 8 megapixeli.

Pe spate, Honor Play 4 Pro are tot un sistem de două camere. Poate părea puțin pentru un smartphone contemporan care emite pretenții, însă ambele camere sunt ceva mai speciale. Senzorul principal are o rezoluție de 40 megapixeli (Sony IMX600 cu filtru RYYB). Al doilea senzor este unul de tip telephoto, cu rezoluție de 8 megapixeli. Este capabil de zoom optic 3x. Si de zoom digital până la 30x.

Un acumulator cu o capacitate de 4200 mAh completează lista cu detalii tehnice. Poate fi încărcat rapid cu până la 40W.

Versiunea standard este destul de diferită. Are o singură cameră frontală, de 16 megapixeli. Este mai mare, ecranul are 6,81 inchi. Pe spate are un sistem de patru camere foto (64MP + 8MP + 2MP + 2MP). Și, poate cel mai important, la interior este echipată cu un chipset MediaTek Dimensity 800.

Revenind la Honor Play 4 Pro, este deja disponibil la precomandă în China. Prețul este de aproximativ 410 dolari.

via GizmoChina  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep