HomeFeaturedFocusHuawei ar fi depasit Samsung in luna aprilie a acestui an

Huawei ar fi depasit Samsung in luna aprilie a acestui an

Huawei

Studiul Counterpoint scoate din context doar luna aprilie a anului, pentru a arăta că Huawei a reușit să le  fure celor de la Samsung, provizoriu, coroana de lider al piețe globale de smartphone. Este doar o lună, sunt convins că pe o perioadă mai lungă de timp, chiar și pe un trimestru, Samsung domină în continuare această piață.

Luna scoasă din context (trebuie să repet acest lucru) a surprins un moment în care piața din China își revenise deja după blocajul generat de coronavirus. Iar pe piața natală, Huawei performează foarte bine în comparație cu Samsung.

În același timp, piețele europene și cele nord-americane, pe care Samsung se mișcă mult mai bine, erau blocate de aceeași pandemie globală. În plus, compania coreeană s-a confruntat și cu închiderea fabricilor sale în aceeași perioadă de timp, dar și cu blocarea pieței din Coreea de Sud, acolo unde Samsung face cifre de vânzări foarte bune.

Tocmai de aceea sunt convins că lucrurile vor reveni, dacă nu cumva au și revenit deja la normal. Huawei va suferi din nou, la nivel global, din cauza lipsei serviciilor Google, iar Samsung își va recăpăta ritmul de dinainte de momentul coronavirus. Și coroana de lider al pieței globale de smartphone, care, cred eu, nu este deocamdată în pericol.

Nu cred că pericolul vine de la vreun producător chinez, pentru că aceștia au de luptat, cel puțin în prezent și cu Administrația americană. Deocamdată este Huawei victimă, dar la cât de imprevizibil este Trump, de pe o zi pe alta se poate supăra și pe alți producători. Și până la urmă nici Samsung nu cred că stă tocmai relaxată!

via GizmoChina  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep