HomeFeaturedFocusLG Harmony 4 isi face aparitia oficiala

LG Harmony 4 isi face aparitia oficiala

LG Harmony 4

Un dispozitiv nou al companiei coreene iși face apariția oficială. LG Harmony 4 pare să fie pentru început destinat unui operator din Statele Unite. Este vorba despre Cricket. Însă tocmai de aceea m-am decis să vorbesc despre el, pentru că telefoanele LG care au beneficiat de exclusivitate în rețeaua acestui operator, au ieșit mai apoi și către alte piețe.

Să sperăm că acesta va fi și traseul dispozitivului pe care îl analizăm foarte pe scurt acum. Nu de alta, dar are un preț de vânzare de 140 dolari. Și pare că are câte ceva de oferit pentru acești bani.

LG Harmony 4 este construit în jurul unui ecran de 6,1 inchi și rezoluție HD+. Acesta are un notch în formă de U, care găzduiește camera foto frontală de 8 megapixeli.

Pe partea din spate găsim un sistem dual camera. Unul relativ modest, cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul ultra-wide de 5 megapixeli. Acestea sunt plasate orizontal, cu tot cu flash-ul LED, în maniera consacrată LG, pe mijlocul telefonului. Tot aici este plasat și cititorul de amprentă digitală. Fix sub modulul foto.

La interior avem un chipset necunoscut, cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz. Acesta este asortat cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Există și un card microSD, care se va dovedi folositor, în condițiile în care sistemul de operare ocupă aproape 15 GB.

Un acumulator cu capacitate de 3500 mAh completează lista cu specificații tehnice pentru LG Harmony 4. O listă care, la 140 de dolari pare destul de cinstită.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep