HomeFeaturedFocusMotorola One Fusion+ disponibil in Romania

Motorola One Fusion+ disponibil in Romania

Motorola One Fusion+

Unul dintre cele mai recente terminale ale companiei ajunge relativ repede și pe piața locală. Motorola One Fusion+ a fost anunțat oficial pe 8 iunie. La trei saptamâni distanță devine disponibil și pentru publicul din România. Compania a rămas fidelă acestui obicei care mie îmi place foarte mult. Și care pare să arate că publicul și piața de aici sunt destul de importante pentru companie.

Campania de precomandă pentru acest dispozitiv începe în magazinele Altex și pe site-ul Altex.ro. Prețul recomandat pentru Motorola One Fusion+ este de 1399 lei. Un preț relativ bun pentru un dispozitiv cu aspect elegant, cu un sistem motorizat de tip pop-up pentru camera foto frontală și în general cu specificații mai mult decât rezonabile.

Dispozitivul se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 730. Acesta vine în combinație cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Ecranul nederanjat de orificii sau notch-uri are un aspect alungit, 19,5:9, lucru care îmi place foarte mult.

Pe partea din spate dispozitivul vine cu un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 64 megapixeli. Și acumulatorul de 5000 mAh merită evidențiat, pentru că ar trebui să asigure o autonomie peste medie.

Dacă până acum seria One a acestei companii scotea în evidență câte o trăsătură aparte, oficialii companiei au spus că Fusion+ este o combinație dintre toate aceste trăsături. Este și marketing la mijloc, dar mie Motorola One Fusion+ mi se pare un smartphone complet. Pentru nivelul lui de preț, evident.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep