HomeCloud & MobilityMetalsoft lanseaza o platformă de automatizare a server-elor bare metal pentru scenarii...

Metalsoft lanseaza o platformă de automatizare a server-elor bare metal pentru scenarii native de cloud

Metalsoft lanseaza o platformă de automatizare a server-elor bare metal pentru scenarii native de cloud.
Metalsoft lansează o platformă de automatizare a server-elor bare metal pentru scenarii native de cloud.

MetalSoft a anunțat lansarea unei platforme de automatizare a server-elor bare metal care va simplifica viața celor care au infrastructura pe bare metal. Odată cu pandemia COVID-19 a reieșit ca fiind tot mai pregnantă necesitatea de a avea opțiuni mai complexe de automatizare de la distanță a infrastructurii din data center, în condițiile în care companiile cresc integrarea aplicațiilor de cloud, containerizate și a soluțiilor de tip BigData, AI ce necesită putere mare de procesare, puse în valoare pe infrastructură bare metal. După mai bine de șase de ani de dezvoltare și testare internă, platforma MetalSoft vine ca o soluție integrată, complet automatizată pentru managementul orchestrat al server-elor, soluțiilor de stocare și a rețelelor. Soluția este dedicată ofertanților de servicii cloud și companiilor ce au infrastructură ce se întinde pe mai multe datacenter-e.

„Observăm o oportunitate tot mai mare pentru o platformă bare metal care este concepută pentru a permite o automatizare mai eficientă, performanță crescută și reduceri de costuri, oferind în același timp și opțiuni moderne de tip cloud”, spune Lucas Roh, MetalSoft CEO and Founder.

”Oferim clienților/partenerilor noști opțiunea de a folosi direct software-ul nostru, de a o face noi pentru ei, respectiv integrarea software-ului nostru în modelul lor SaaS”.

Așa cum am spus, platforma MetalSoft permite automatizare completă a infrastructurii bare metal pe tot parcursul ciclului de viață, în felul acesta ofertanții de servicii având opțiuni simple de deployment, flexibilitate și scalabilitate.

În condițiile în care tot mai multe companii și ofertanți de servicii întâmpină dificultăți în managementul eficient, de la distanță, al datacenter-elor și menținerea unui nivel ridicat de securitate, oferta de bare metal ca și serviciu este o modalitate de a reduce încărcarea și complexitatea administrării infrastructurii.

Mai multe detalii puteți găsi aici: http://www.metalsoft.io.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep