HomeFeaturedFocusMoto G Fast anuntat oficial

Moto G Fast anuntat oficial

Moto G Fast

Motorola a prezentat un nou terminal din seria G, un entry-level care își face apariția oficială în Statele Unite. Moto G Fast este numele său și pare să mizeze pe argumentul unui preț mic de vânzare. Este disponibil în ofertele mai multor magazine online mari, la un preț de 200 dolari.

Prețul relativ accesibil vine la pachet cu ceva concesii la nivel de configurație. Terminalul este construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 665 cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB. Pare cam puțin, din toate punctele de vedere, pentru anul 2020.

Moto G Fast este echipat cu un display IPS LCD de 6,4 inchi și rezoluție HD+ (1560 x 720 pixeli, aspect 19:9). În partea stângă există un orificiu pentru camera foto frontală. O cameră cu rezoluție de 8 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto, destul de modest. Un senzor principal de 16 megapixeli este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli. Cea de-a treia cameră este una dedicată macro, cu o rezoluție de 2 megapixeli.

Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă digitală. Cu logoul Motorola plasat fix pe el.

Un acumulator de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 10W completează lista cu specificații tehnice. Alături de un Android 10 și de o certificare IP52.

Livrările de Moto G Fast încep pe 12 iunie.

via Motorola  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep