HomeFeaturedFocusMotorola One Fusion+ anuntat oficial

Motorola One Fusion+ anuntat oficial

Motorola One Fusion+

Este un nou terminal din seria One a companiei. Dacă până acum denumirea telefoanelor din această familie arăta o trăsătură specifică pe care se putea accentul, acum avem un mix între aceste trăsături, o fuziune a tuturor acestor accente. Sau aproape a tuturor. Motorola One Fusion+ își propune să satisfacă cerințele utilizatorului mediu de Android la un preț foarte competitit. Să vedem dacă reușește acest lucru.

Mie mi-au plăcut telefoanele din seria One. Și nu datorită acestor caracteristici predominante, ci mai degrabă construcției destul de solide dar în același timp elegante și cu multă atenție la detalii. Iar Fusion+ pare să ducă chiar mai departe această linie. Arată foarte bine, mai ales versiunea albă.

Motorola One Fusion+ este construit în jurul unui display LCD de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli, aspect 19,5:9). Este un ecran de tip Total Vision, nederanjat de orificii sau notch-uri. Camera foto frontală, cu rezoluție de 16 megapixeli, este integrată într-un mecanism de tip pop-up.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto. Senzorul principal este de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cea de-a patra cameră este una dedicată macro, cu rezoluție de 5 megapixeli.

La interior terminalul se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 730 cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Există și un slot microSD, de tip hibrid. Acumulatorul care ține în viață acest smartphone este de 5000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 15W.

Cititorul de amprentă digitală plasat pe spatele dispozitivului și sistemul de operare Android 10 aproape curat, completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Dacă i se poate reproșa ceva lui Motorola One Fusion+ la prima vedere, este lipsa suportului pentru 5G. Însă planurile companiei pe termen scurt includ și o astfel de apariție.

Terminalul este deja disponibil în Polonia și va ajunge în scurt timp și pe alte piețe europene. Prețul recomandat este de 299 euro.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep