HomeFeaturedFocusNoi detalii tehnice despre Asus ROG 3

Noi detalii tehnice despre Asus ROG 3

Asus ROG 3

Viitorul terminal de gaming al companiei taiwaneze a trecut pe la TENAA pentru certificare. Și a lăsat urme destul de adânci. În sensul în care anumite detalii tehnice au ajuns astfel în atenția opiniei publice. Acestea se adaugă altor infiormații rămase prin diferitele aplicații de benchmark prin care Asus ROG 3 a fost testat. Așa că avem o imagine suficient de completă despre dispozitiv.

Compania taiwaneză țintește sus cu acest terminal de gaming. Totul pare să meargă spre superlativ. Un ecran mare, cu diagonală de 6,59 inchi. Un panel OLED cu rată de refresh de 144 Hz. Rezoluția va fi fullHD+. Un acumulator mare, pe măsură. Cu capacitate de 5800 mAh și suport pentru încărcarea rapidă de 30W.

Testările din AnTuTu arată un chipset Qualcomm Snapdragon 865 cu overclocking. Asus ROG 3 va avea o memorie RAM de 12 GB. Aceasta cred că va fi varianta standard, dar cei care vor performanțe crescute cred că vor avea și posibilitatea unei memorii RAM de 16 GB.

Revenind puțin la ecran, fotografiile de la TENAA, pe care le vedeți mai sus, ne arată lipsa notch-ului sau a orificiilor. Camera foto frontală, cu rezoluție de 13 megapixeli, este integrată în marginea superioară a ecranului, care rămâne totuși suficient de discretă.

Pe spate, terminalul va avea un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 64 megapixeli. Cel de-al doilea va fi un ultra-wide de 13 megapixeli. Nu se știe încă nimic despre al treilea senzor.

Cum este de așteptat, sistemul de operare de pe Asus ROG 3 va fi un Android 10. Evident, cu interfața personalizată ROG peste el.

Deocamdată acestea sunt detalii care se cunosc. Însă, așa cum spuneam, sunt suficiente pentru a ne face o imagine completă despre viitorul dispozitiv.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep