HomeFeaturedFocusMicrosoft schimba conceptul de rings in cel de channels pentru build-urile Windows...

Microsoft schimba conceptul de rings in cel de channels pentru build-urile Windows Insider

Noua împărțire a build-urilor din cadrul Windows Insider: de la rings trecem la channels, la fel ca în cazul Edge.
Noua împărțire a build-urilor din cadrul Windows Insider: de la rings trecem la channels, la fel ca în cazul Edge.

Microsoft schimbă modul în care funcționează lansarea build-urilor în programul Windows Insider, trecând de la conceptul de rings (inele) la cel de channels (canale), similar cu ceea ce are acum pe Office Insider sau Edge Insider. Asta înseamnă că în perioada următoare Fast Ring (și Skip Ahead Ring) vor deveni Dev Channel, Slow Ring devine Beta Channel iar Release Preview o să fie Release Preview Channel.

Noua organizare e mai logică și reflectă mai bine schimbările pe care utilizatorii din programul Windows Insider le pot întâlni. În plus, se păstrează tipul de utilizatori țintit de aceste build-uri: Dev Channel e pentru entuziaști, Beta Channel pentru IT Pro care vor să testeze în avans următoarele versiuni iar Release Preview Channel este pentru cei ce vor stabilitate.

Pe Dev Channel se vor putea experimenta funcții noi și schimbări care nu au neapărată legătură cu o anumită versiune de Windows 10, pe de altă parte Beta și Release Preview Channel vor avea doar noutățile legate de versiunea de Windows 10 aflată în dezvoltare în momentul respectiv.

Microsoft va face automat schimbările și va muta utilizatorii din Fast, Slow și Release Preview pe canalele asociate, așa că nu trebuie să faceți voi nimic pentru moment.

Și după cum am mai spus deja, modificările vor fi vizibile în curând.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep