HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Xiaomi Redmi Note 8T

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Xiaomi Redmi Note 8T

De ceva vreme ma tot joc cu un Note 8T de la Xiaomi. Primul telefon al acestui producător chinez cu care am ocazia să petrec un timp îndelungat. Un telefon care chiar arată bine și care propune o construcție din sticlă, cu o cromatică interesantă. Care mie chiar îmi place.

Dacă însă nu toți utilizatorii sunt de acord cu această combinație de culori? Dacă sticla din care este construit dispozitivul este totuși prea fragilă? Nu mai bine căutăm câteva soluții de protecție? M-am îndreptat, ca de obicei, către partenerii noștri de la MobileDirect.ro. Care, spre surprinderea mea, oferă huse și carcase dedicate și pentru produsele Xiaomi.  

Aceștia ne-au oferit câteva huse de protecție pentru Redmi Note 8T. Pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Produse pe alese.

O să încep direct cu preferata mea. O husă Gel TPU Magnetic Finger Ring Blue CUBZ. Are un inel pe partea din spate, care asigură o priză mai bună pentru telefon. Și care poate funcționa și ca stand pentru acesta. Mi-au plăcut atât culoarea, cât și atenția la detalii.

Pentru utilizatorii ceva mai clasici, avem huse de culoare neagră. Una ceva mai mată, o husă IMAK Gel TPU Matte Black.

Alta de la CUBZ, o husă Gel TPU Twill Texture Black CUBZ.

Însă mie mi-a plăcut husa SPIGEN Rugged Armor Black, care pare să asigure o protecție crescută.

Inclusiv la nivel de display.

Iese în evidență și husa CUBZ Glass Case Red/Black, care schimbă cromatica telefonului. Aici sunt disponibile și alte variante.

Sunt multe alte opțiuni în oferta celor de la MobileDirect. Inclusiv de huse transparente, pentru aceia care preferă să păstreze combinația de culori inițială și să asigure doar o protecție crescută dispozitivului lor.

Una de la IMAK.

Dar și două propuneri de la Nilkin.

Așa că aruncați un ochi pe site-ul lor. Aveți acolo huse, carcase și alte accesorii pentru majoritatea modelelor de telefoane smart de la producătorii consacrați, dar și de la cei din linia a doua.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep