HomeFeaturedFocusUn nou update de Kindle permite (in sfarsit!) stergerea documentelor direct de...

Un nou update de Kindle permite (in sfarsit!) stergerea documentelor direct de pe eBook

Amazon aduce opțiuni mai simple de curățare a bibliotecii de cărți de pe anumite modele de Kindle.
Amazon aduce opțiuni mai simple de curățare a bibliotecii de cărți de pe anumite modele de Kindle.

Amazon a introdus o funcție utilă în cel mai nou update pentru Kindle (versiunea 5.12.5): posibilitatea de ștergere direct de pe Kindle a documentelor și cărților din bibliotecă. Posesorii de Kindle știu că interfața eBook-ului este spartană și dacă îți vin idei legate de organizare și/sau adăugarea de note, trebuie să te chinui puțin ca să poți face asta. Iar dacă ești un cititor avid, biblioteca de cărți poate să crească rapid și îți va fi cam greu să te descurci cu ea.

E nevoie să intri pe interfața web a Amazon sau pe aplicația de iOS/Android ca să faci curat, chestie care nu e neapărat la îndemână. Ce mi se pare ciudat la noul update este că permite ștergerea permanentă a cărților, iar dacă vrei să le recitești ar trebui să le cumperi din nou?!

Din câte văd implementarea e încă ciudată, ca să nu spun proastă, de multe ori procesul de ștergere nu oferă opțiuni de confirmare, sau dacă le cere, o va face de multe ori. Și încă nu există opțiuni de ștergere în masă.

Noul update (5.12.5) e disponibil doar pentru versiunile de Kindle Voyage (7th generation) sau mai noi. Detalii găsiți aici – dacă vreți să vedeți ce Kindle aveți, uitați-vă aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep