HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi 9C si Redmi 9A prezentate oficial

Xiaomi Redmi 9C si Redmi 9A prezentate oficial

Xiaomi Redmi 9C

Și-au făcut apariția oficială două terminale derivate din Redmi 9, care a fost prezentat la începutul acestei luni. Ambele sunt telefoane foarte accesibile. Faceți cunoștință cu Xiaomi Redmi 9C și cu Redmi 9A. Primul dintre telefoane are un preț de aproximativ 100 de dolari. Cel de-al doilea este chiar mai accesibil, costă aproximativ 85 de dolari. Ambele prețuri sunt valabile pentru piețele asiatice, dar sunt convins că, pe un drum sau altul, vor ajunge și în Europa.

Xiaomi Redmi 9C este dispozitivul ceva mai ofertant. Este construit în jurul unui chipset MediaTek Helio G35, are o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Are un ecran IPS LCD de 6,53 inchi, cu rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli). Acesta este prevăzut cu un notch în formă de picătură, care găzduiește o cameră foto frontală de 5 megapixeli.

Pe spate există un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 13 megapixeli. Plus unul de adâncime de 2 megapixeli și unul dedicat macro de 5 megapixeli. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă digitală. Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh. Așa că autonomia nu ar trebui să fie o problemă.

Sistemul de operare de pe Xiaomi Redmi 9C este Android 10 cu MIUI 12 peste el.

Redmi 9A face câțiva pași în jos. Păstrează ecranul, cu tot cu notch și camera frontală. Și configurația de memorie (2 GB + 32 GB). Dar trece la un chipset MediaTek Helio P25. Pe spate rămâne doar o singură cameră foto, cea de 13 megapixeli. Se păstrează și acumulatorul de 5000 mAh, dar și sistemul de operare.

Așa cum se poate vedea, Xiaomi Redmi 9C și Redmi 9A sunt două telefoane accesibile, care merg mult pe argumentul prețului. Un preț pe care abia aștept să îl văd translatat la piața locală.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep